Меню
Избранные0 товара / 0.00lei - 0.00lei

Pe parcursul dezvoltării proiectului toate serviciile sunt GRATUITE

Peste atîta timp de lucru asupra platformei, nu ne putem bucura de un produs finalizat şi ne simţim ca la început de drum. Din această cauză am decis să mergem pe altă cale. Situl nu va fi închis pentru mentenanţă. Ba din contra. El trece în proces de dezvoltare continuă, designul său şi interfaţa se va schimba permanent cu scopul optimizării şi îmbunătăţirii.

Peste atîta timp de lucru asupra platformei, nu ne putem bucura de un produs finalizat şi ne simţim ca la început de drum. Din această cauză am decis să mergem pe altă cale. Situl nu va fi închis pentru mentenanţă. Ba din contra. El trece în proces de dezvoltare continuă, designul său şi interfaţa se va schimba permanent cu scopul optimizării şi îmbunătăţirii. Versiunea sitului va trece în 0.1.0-dev şi va fi publicată curînd în loc vizibil. Cu fiecare versiune nouă vor fi introduse actualizări iar situl se va apropia de scopul său: de a deveni cel mai folosit instrument de compare preţurilor din Moldova.
Priorităţile noastre sunt următoarele:

  • Optimizarea sistemului pentru a obţine viteză cît mai mare şi greutate cît mai mică.
  • Completarea bazei de date cu produse şi agregarea preţurilor de la cît mai multe magazine.
  • Simplificarea funcţionalităţii sitului: vom merge de la simplu la complicat şi vom introduce doar acele funcţii care vor fi într-adevăr de folos.
  • Redesign - da, ştim că designul actual nu este estetic, vom lucra la modificarea sa.
  • Crearea versiunii mobile a sitului. Ne vom strădui să mergem pe principiul "mobile first".