Meniu
Favorite0 produse / 0.00lei - 0.00lei

Integrează-ţi magazinul!

Notă: Deoarece situl este în activă dezvoltare, conţinutul acestei pagini poate fi modificat sau completat. Magazinele care se vor integra cu PODVAL.MD vor fi primi notifiări pe e-mail despre actualizările majore.

Dacă aveţi un magazin şi doriţi ca ofertele sale să fie publicate în PODVAL.MD, această pagină este pentru dumneavoastră. Aici sunt descrise toate posibilităţile de integrare şi paşii care trebuie urmaţi pentru a atinge acest scop.

Magazinele care vor decide să se integreze cu PODVAL.MD vor beneficia de un an gratuit pentru toate serviciile platformei. Oferta este valabilă pînă la 31.12.2016.

În dependenţă de numărul produselor din magazinul dumneavoastră şi gradul de detalizare, puteţi alege unul din următoarele modalităţi de integrare.

 1. Scanarea sitului magazinului de către robotul PODVAL.MD

  Util pentru magazinele care nu au posibilitate să-şi adauge funcţionalităţi noi pe sait şi se mulţumesc cu o prezenţă pasivă în PODVAL.MD. Această procedură poate genera trafic suplimentar pe situl magazinului deoarece robotul PODVAL.MD va scana periodic catalogul produselor magazinului şi va descărca toate ofertele adăugate de la ultima scanare.
 2. Introducerea manuală a ofertelor şi întreţinerea lor din cabinetul personal.

  Util pentru magazinele cu puţine produse sau pentru cele care nu au site. Administratorul magazinului trebuie să acceseze periodic cabinetul său din PODVAL.MD şi să actualizeze ofertele sale cu ajutorul instrumentelor puse la dispoziţia sa.
 3. Adresă URL din care robotul PODVAL.MD va descărca de pe situl magazinului toate ofertele într-un document XML.

  Ideal pentru magazinele care se dezvoltă activ şi sunt în stare să-şi extindă siturile cu funcţionalităţi noi. Acest tip de integrare va genera trafic minim pe situl magazinului, deoarece robotul nu va mai scana întreg situl, iar prelucrarea ofertelor va avea loc mult mai rapid şi calitativ. Cu această opţiune magazinele obţin acces la o gamă extinsă de parametri de integrare (ca preţuri promoţionale, perioada de garanţie, stoc, etc.) şi îşi pot actualiza ofertele în fiecare zi. Vezi detaliile aici

Indiferent de calea aleasă, trebuie să urmaţi următorii paşi pentru atingerea rezultatului:

 1. Dacă nu sunteţi înregistrat pe site, puteţi s-o faceţi aici
 2. Autentificaţi-vă cu numele dumneavoastră de utilizator şi parola.
 3. Deveniţi vînzător: în cabinetul personal veţi găsi linkul Vreau să vînd produse. Daţi un click pe el pentru a deveni vînzător şi a crea primul magazin.
 4. Înregistraţi magazinul dumneavoastră: din cabinetul personal veţi găsi link-ul Adaugă magazin. Daţi un click pe el pentru a accesa formularul creării unui magazin. E în interesul dumneavoastră să completaţi profilul magazinului cu cît mai multe detalii.
 5. Stabiliţi parametrii de integrare: Treceţi în pagina magazinului şi găsiţi acolo butonul "Configurează integrarea". Apăsaţi-l pentru a accesa formularul integrării.

După ce veţi stabili parametrii de integrare, în pagina "Configurează integrarea" veţi găsi data ultimei actualizări a magazinului dumneavoastră de către robotul PODVAL.MD. Pentru a forţa robotul să vă scaneze magazinul cît mai urgent, bifaţi cutia "Vreau ca magazinul meu să fie reindexat cît mai urgent" din pagina respectivă. Adăugaţi datele de contact a persoanei responsabile de probleme de integrare din cadrul organizaţiei dumneavoastră. Pentru cerinţe adiţionale, puteţi plasa şi un mesaj. Salvaţi formularul.

Magazinele deja prezente aici: Deoarece scopul platformei PODVAL.MD constă în identificarea celor mai avantajoase oferte din ţară, noi nu aşteptăm iniţiativa de integrare din partea magazinelor ci ne angajăm să scanăm chiar noi magazinele. Scanarea repetată a fiecărui magazin are loc o dată la 5-7 zile iar lista de magazine întreţinute este ales la discreţia noastră. Cu toate acestea, prioritate au magazinele care manifestă iniţiativă şi urmează procedura de integrare. Dacă observaţi că magazinul dumneavoastră este prezent în PODVAL.MD şi doriţi să ridicaţi gradul de integrare, ne puteţi contacta pentru a primi controlul asupra magazinului şi a-i modifica parametrii de integrare. Dacă sunteţi satisfăcut de procedura în lucru, nu e nevoie să îndepliniţi nici o operaţie. Unica condiţie este să nu blocaţi robotul nostru să vă scaneze situl.