Meniu
Favorite0 produse / 0.00lei - 0.00lei

Despre noi

podval.md este o platforma de comparare a preturilor. Aici noi adunam produsele de pe site-urile magazinelor din tara si le organizam intr-o forma unica, comoda pentru vizualizare. Aceasta permite vizitatorilor nostri sa gaseasca rapid magazinele care ofera cele mai avantajoase oferte la produsele dorite fara a fi nevoie sa caute pe siturile acestora, studiind principiile fiecaruia de aranjare a produselor.

Colectarea ofertelor are loc in mod automat de catre robotul nostru. Acesta scaneaza in mod regulat site-urile magazinelor, detecteaza modificarile preturilor si aparitia produselor noi si actualizeaza instant ofertele produselor din podval.md, mentinind legatura cu paginile magazinelor. Fiecare produs contine un set amplu de informatii descriptive, utile pentru familiarizarea vizitatorului, si o lista de oferte cu preturi actuale si link-uri spre paginile respective a produselor de pe site-urile magazinelor.

Avantajele noastre:

 1. Un singur loc pentru cautare cu un design unic

  Utilizind platforma podval.md veti deprinde lucrul doar cu un singura interfata fata de mai multe magazine cu design specific.

 2. Un nomenclator unic al categoriilor produselor

  Utilizind platforma podval.md veti avea de a face doar cu un singur nomenclator al categoriilor produselor, in timp ce fiecare magazin are propria sa organizare a categoriilor.

 3. Interfata prietenoasa cu dispozitivul mobil

  Indiferent de dispozitivul cu care accesati podval.md, acesta va contine aceleasi instrumente dar isi va optimiza structura pentru a va oferi experienta maxima in limitele dimensiunii ecranului.

 4. Filtrarea listei de produse dupa caracteristici cheie

  Puteti minimiza zona de cautare, filtrind listele de produse dupa caracteristicile care va intereseaza.

 5. Insturmente utile care va vor face decizia mai sigura

  • Compararea caracteristicilor produselor va permite sa formati un tabel pentru compararea caracteristicilor produselor care va intereseaza pentru a face cea mai buna alegere.
  • Grafice analitice ale evolutiei preturilor va permit sa observati cum au evoluat preturile produselor dorite in timp.
  • Alerta pret cu notificari pe e-mail va permit sa va programati o alerta atunci cind produsul ajunge la un anumit pret.
  • Comentarii si rating penru produse si magazine va permit sa va exprimati parerea si sa va conduceti de parerile altor persoane la alegerea unei oferte.